Bfx bitcoin


qlink btc tradingview

Alexandra Advertisment Exchange-ul pentru criptomonede din Noua Zeelandă, Cryptopia, lucrează la un sistem de compensare pentru utilizatorii care au suferit pierderi ca rezultat al unui hack în ianuarie; care i-a costat pe utilizatori aproximativ 23 de milioane de dolari.

TXID-ul pentru retragere nu va exista în rețea, dar va detalia modul în care a fost afectată moneda în cadrul bfx bitcoin. În orice caz, se presupune că reprezintă pierderile utilizatorilor în dolari Noua Zeelandă la momentul hacking-ului.

Bfx bitcoin a promis că mai multe actualizări privind rabaturile și datele planificate pentru tranzacționare vor fi active din nou până la sfârșitul lunii martie.

bitcoin fizic de vânzare

O schemă similară a fost pusă în aplicare pentru a compensa utilizatorii după hack-ul Bitfinex dinun exchange însemnat de criptovalută din Hong Kong.

Acest token a fost apoi distribuit utilizatorilor care au suferit o pierdere ca rezultat al hack-ului.

unde pot să- mi vând bitcoinul

În termen de opt luni, toți deținătorii BFXCoin au putut să-și valorifice token-urile la această rată. După cum s-a raportat, site-ul Cryptopia este în modul read-only în acest moment.

cvc btc tradingview

Acesta arată soldul din data de 14 ianuarie De asemenea, bfx bitcoin pentru utilizatori de a-și anula comenzile în așteptare este acum în modul live. Platforma și protocolul de analiză blockchain Elementus a menționat anterior că, Cryptopia nu mai are cheile private pentru portofelele Ethereum.

despre forex forum

În același timp, adresa ether implicată în hack-ul Cryptopiei are un sold de aproape Înregistrează-te pe site și află mai multe despre Tehnologia Blockchain și Criptomonede!

Știri Cripto zilnice! Știri Bitcoin, Ethereum, Altcoin într-un singur loc!

bitcoin metatrader broker

Nu uita să ne urmărești pe Facebook!