Bitcoin cenos, 1. Traduceri


bitcoin cenos

Rocky Linux va fi lansat în 27 decembrie Rocky Linux, care își propune să ofere o nouă alternativă pentru proiectele bitcoin cenos utilizează CentOS de la Red Hat, ar trebui să fie disponibil pentru testare până în al doilea trimestru al anuluipotrivit dezvoltatorilor. Prima versiune Rocky Linux ar trebui să fie disponibilă după martieconform celei mai recente actualizări ale proiectului.

Echipa de bază lucrează pentru a stabili infrastructura care va sprijini entitatea juridică și eforturile de inginerie necesare pentru a furniza și suporta o lansare inițială.

bitcoin cenos

AWS a fost ales în primul rând pentru a proteja integritatea lanțului de aprovizionare software pentru Rocky Linux. Grupul a declarat că va furniza în curând o cronologie pentru livrarea sistemelor și a infrastructurii de dezvoltare, a infrastructurilor automate de construire a pachetelor, atunci când se va efectua testarea depozitelor de pachete și a disponibilității testări instalatorului. De asemenea, se lucrează la furnizarea unui calendar pentru testarea comunității și pentru a afla când va fi disponibil pentru lansare.

De asemenea, sunt discuții în prezent cu mai mulți furnizori de centre de date pentru găzduirea infrastructurii fizice.

bitcoin cenos