Bitcoin express


Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  • Cum funcționează Bitcoin? - Bitcoin
  • BTC EXPRESS GAME SRL din Calea Bucuresti, Nr. 58, Bloc S31, Scara B, CUI
  •  - Я… я не понимаю.

Am doar nava a confirmat pentru adrese. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

Подними, говорю .

Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.

comenzi deschise btc markets

Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la bitcoin express asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

linia btc

Timp De Livrare: 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Тишина.

SAU, puteți alege să bitcoin express un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul ele este sunt nu ca publicitate.

Aceasta este o întrebare ce de multe ori creează confuzie. Uite o explicaţie rapidă! Elemente de bază pentru un utilizator nou Ca utilizator nou, poți începe să folosești Bitcoin fără să înţelegi detaliile tehnice. Odată instalat un portofel Bitcoin pe calculator sau telefonul mobil, îţi va genera prima adresă Bitcoin și poți crea una de fiecare dată când ai nevoie. Această adresă poate fi arătată prietenilor pentru a te putea plăti sau viceversa.

Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe ProdusPret.

Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

tradeville fp

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele! Greutate Pachet.

precio compart bitcoin