Bitcoin letonia


Belarusul și Letonia și-au expulzat reciproc întregul corp diplomatic. Cearta a pornit de la un steag arborat la un campionat de hochei Prima mișcare a fost făcută de Minsk, care s-a supărat că drapelul oficial al țării a fost înlocuit cu unul al opoziţiei belaruse la o competiţie sportivă de hochei desfășurată la Riga, așa că a anunțat că toți diplomații letoni, inclusiv ambasadorul, trebuie să părăsească țara până la mijlocul săptămânii.

bitcoin letonia ce pot cumpăra folosind bitcoin

La scurt timp, Letonia a anunțat o măsură de răspuns similară. Organizatorii competiției de hochei din Letonia au decis să arboreze steagul opoziției din Belarus în semn de solidaritate, după scandalul arestării jurnalistului Roman Protasevici și al deturnării avionului comercial în care bitcoin letonia afla acesta.

bitcoin letonia cursuri bitcoin

Celorlalți diplomați ai Ambasadei Letoniei li s-a dat un termen de 48 de ore ca să plece, relatează Deutsche Welle. Un singur membru din personalul administrativ bitcoin letonia are voie să rămână ca să aibă grijă de clădire.

bitcoin letonia bitcoin core wallet adresa

Letonia a răspuns ulterior cu măsuri reciproce, anunțând inclusiv expulzarea ambasadorului belarus. Organizatorii de la Riga au arborat în oraș steagul în roșu și alb pe care opoziția l-a afișat la protestele masive anti-Lukașenko, înlocuind drapelul național al Belarusului.

Pentru a spori transparența și a reacționa la evoluțiile tehnologice precum monedele cibernetice, UE își actualizează legislația împotriva spălării banilor și finanțării terorismului. Judith Sargentini și Krišjānis Kariņš EPP, Latvia despre finanțarea terorismului Săptămâna aceasta, Parlamentul European a votat a cincea actualizare a directivei UE privind combaterea spălării banilor și finanțării terorismului. Noua directivă ar trebui să împiedice utilizarea sistemului financiar al UE pentru finanțarea activităților criminale și să consolideze transparența pentru a preveni ascunderea pe scară largă a fondurilor.

Este o decizie pe care a luat-o primarul capitalei letone, Martins Stakis, împreună cu ministrul leton de externe Edgars Rinkevics. Steagul în culorile alb-roșu este un simbol al Republicii Naționale Belaruse dino entitate statală care a avut o viață scurtă. Steagul a fost readoptat ca drapel național înîn momentul în care Belarusul s-a desprins de Uniunea Sovietică, dar când președintele Aleksandr Lukașenko a venit la putere, îna decis să renunțe la culorile-simbol ale independenței.

Actualul drapel național al Belarusului este în culorile roșu și verde și datează dincând țara făcea parte din URSS.

bitcoin letonia instaforex bonus withdrawal