Bitcoin închis, Întrebări frecvente - Bitcoin


La oracea mai valoroasă criptomonedă din lume ajungea din nou la Între timp, piaţa crypto a pierdut de miliarde de dolari.

bitcoin închis cea mai bună platformă de cripto de tranzacționare

Săptămâna trecută, CEO-ul Tesla Elon Musk a declarat că producătorul de maşini electrice a suspendat achiziţiile de maşini cu Bitcoin, citând cantităţile uriaşe de energie pe care le bitcoin închis procesele de minare. Pe atunci, comentariile lui Musk au generat pierderi de peste de miliarde de dolari de-a lungul pieţei.

bitcoin închis btc cellular

Anunţul a venit la doar trei luni după ce Tesla a dezvăluit că a cumpărat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari, urmând să accepte moneda ca metodă de plată pentru produsele companiei. Ulterior, miliardarul a dat de înţeles că ia în calcul sau chiar a vândut o parte din stocurile sale de Bitcoin, provocând un nou val de scăderi în interiorul pieţei. În plus, Banca centrală a Chinei a declarat marţi că Bitcoin nu ar trebui utilizat ca mijloc de plată şi a interzis serviciile asociate cu monedele virtuale din cadrul instituţiilor financiare şi firmelor de plăţi.

bitcoin închis strategia de realizare a pieței cripto

Nu este prima dată când China a ales o asemenea abordare. Înautorităţile au închis exchange-urile locale de criptomonede şi au interzis aşa-zisele oferte iniţiale de monede ICOo modalitate prin care companiile pot câştiga bani prin bitcoin închis de noi active digitale.