Bitcoin register, Cryptocurrency Exchange


Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

99 prețuri criptocurrenice cel mai fiabil portofel bitcoin

The sender pays less than a penny. The simple interface means less time training employees and troubleshooting technical issues.

rata btc acum cumpărați bitcoin cu card de credit uk

Just enter the payment amount in your local currency and show the customer the QR code, scannable by all major BCH wallets. Bitcoin Cash costs absolutely nothing to receive - Customers pay less than a penny in transaction fees to send - No registration is required to accept BCH.

Just download a free, open-source wallet, like the official Bitcoin register.

tranzactii optiuni binare opțiuni binare cu bitcoin

Registrul de numerar Bitcoin este o aplicație de vânzare punct de vânzare simplă și ușor de utilizat, care vă permite să acceptați plăți Bitcoin Cash BCH - bitcoin register taxe ZERO pe care să le primiți! Expeditorul plătește mai puțin de un ban. Nu există niciun proces de înregistrare și niciun cont de gestionat.

bitcoin comparare comparare graficul bazinelor bitcoin

Bitcoin Cash pentru a începe să acceptați plăți Bitcoin Cash instantaneu și sigure în afacerea dvs. Interfața simplă înseamnă mai puțin timp de instruire a angajaților și depanare a problemelor tehnice.

Trebuie doar să introduceți suma de plată în moneda locală și să afișați clientului codul QR, scanabil de toate portofelele BCH majore.

Alte caracteristici includ: - Securitatea prietenoasă a angajaților: setările pot fi modificate doar folosind codul PIN, iar aplicația nu stochează fonduri în sine - Conversie în monedă locală: alegeți peste peste de monede fiat pentru introducerea sumelor de plată - Istoricul tranzacțiilor: vizualizați toate tranzacțiile anterioare pentru nevoile dvs.

Bitcoin Cash costă absolut nimic de primit - Clienții plătesc mai puțin de un ban în taxe de tranzacție pentru a trimite - Nu este necesară înregistrarea pentru a accepta BCH. Descarcă doar un portofel gratuit, open-source, cum este portofelul oficial Bitcoin.

happy btc trade btc vechi fort bay

Afișați mai mult.