Bitonline bitonline, Informatii financiare şi fiscale:


Bogdan Văcărelu, de la Bit Online, despre parteneriatul cu eMAG Marketplace și provocările business-ului Dată publicare: Autor: Stirileprotv Shutterstock Directorul de vânzări din cadrul Bit Bitonline bitonline, Bogdan Văcărelu, a vorbit într-un interviu despre parteneriatul cu eMAG Marketplace și despre provocările pe care le-a întâmpinat pe parcursul timpului.

De ce sa te abonezi?

Bit Online comercializează dispozitive medicale de uz casnic, electronice, electrocasnice mici, suplimente nutritive, produse pentru îngrijire personală și igienă dentară. Prezența pe piață dinsocietatea Bit Online SRL furnizează produse bitonline bitonline calitate la prețuri competitive. Sediul social îl au în Focșani, dar au și un site propriu Bitonline.

[เรื่องเหลา EP 35] : แฉ! ประสบการณ์โดนหลอกให้ทำขายตรง ลงทุนสูง 50,000 บาท!!

Când a fost business-ul, cu ce vă ocupați, care au fost primii pași? Îmi place să cred că m-am născut antreprenor.

Descriere:

Mereu am fost atras de ideea de a avea un business pentru că, în plus față de o responsabilitate foarte mare, îți aduce și oportunitatea de a-ți testa ideile. Business-ul nostru se numește Bit Online și activitatea principală este axată pe comercializarea dispozitivelor medicale și a accesoriilor, precum și produse electronice din zona de hair care și beauty. Bitonline bitonline produse ale altor branduri consacrate, dar avem și brand-ul propriu, RedLine, fabricat în Asia.

Am intrat în sistemul eMAG Marketpalce îniar în timp ne-am dezvoltat gama de produse, astfel încât să putem accesa o plajă mai largă de clienți, cu diferite nevoi. De exemplu, am dezvoltat o gamă de dispozitive medicale, pe care le distribuiam și prin marile lanțuri de retail.

Urmărește expedierea ta

Practic, a fost an de test. Următorul pas a fost să începem să vindem online, însă prin canalele proprii vânzările nu au mers așa cum ne așteptam noi, așa că am făcut un studiu de piață bitonline bitonline ne-am dat seama că ar fi o variantă bitonline bitonline să dezvoltăm prezența noastră pe eMAG Marketplace.

Немец был не .

Am listat produse private label și am dobândit o poziție foarte bună, în special pentru nișa de aparate de aerosoli, a accesoriilor și consumabililor pentru acestea. Apoi a venit pandemia care ne-a prins pe o nișă solicitată în ultimul an.

Este deja un lucru cunoscut că ne preocupăm constant să ținem deschisă calea livrărilor de calitate pentru partenerii noștri și clienții lor.

La început ne-am speriat, pentru că în orice criză lucrurile o iau razna, dar produsele pe le comercializăm ne-au avantajat. Noi vindeam, de exemplu, termometre non-contact pentru mămici și brusc a trebuit să facem față unor cereri de la clienții care aveau nevoie de astfel de produse pentru a-și testa angajații.

Contact BIT ONLINE SRL

A fost o muncă de educare în primul rând și a fost greu să le explicăm că un produs conceput pentru copii nu va funcționa pentru a testa, de exemplu, muncitorii de la o fabrică. Am avut provocări cu transporturile din Asia și Europa, au fost sincope în aprovizionare, iar costul transportului și a produselor s-a triplat, ceea ce a atras și bitonline bitonline creștere a prețurilor.

Cum ați ajuns la decizia că un site propriu, că platforma de vânzări, nu este de ajuns sau că pare să limiteze vânzările potențiale? Cu cât foloseșți mai multe canale de vânzare, cu atât cresc șansele să ajungi la mai mulți clienți și să vinzi mai mult. Orice antreprenor își dorește mereu să ducă business-ul la următorul nivel, iar asta presupune și optimizarea canalelor folosite și explorarea altora noi.

De exemplu, noi nu mai vindem offline prin parteneriatul cu marii retaileri, pentru că am observat o scădere a vânzărilor, iar bitonline bitonline are potențial mai mare, așa că am alocat mai multe resurse pentru a susține dezvoltarea acestui canal.

De asemenea, mai avem un showroom în București, care funcționează bine și pe care ne dorim să îl păstrăm.

bitonline bitonline

În practică, e mai ușor sau mai greu decât vă așteptați să vă dezvoltați, în parteneriat, pe platforma online a Marketplace?

Înainte de a intra pe eMAG Marketplace colaboram cu o rețea de de site-uri de vânzări, pe care le gestionam singur. Pot spune că a fost o tactică de guerilă, pentru că îmi doream să obțin cât mai multă vizibilitate, dar efortul de management era semnificativ. Așadar, trecerea către eMAG Marketplace a fost destul de simplă, mai ales raportat la experiența anterioară.

Beneficii easybox

Nu e nimic greu. Platforma este intuitivă, iar consultanții din echipa eMAG sunt bine pregățiți și te pot ajuta cu o recomandare la nevoie. Avis bitcoin trader toate acestea, bitonline bitonline că listarea pe Marketplace ne-a disciplinat și ne-a făcut să lucrăm respectând niște standarde mai înalte de calitate. Pot spune că și platforma este un organism viu.

  1. Contact Bitonline
  2. Все люди на подиуме потянулись к терминалу в одно и то же мгновение, образовав единое сплетение вытянутых рук.
  3. BIT ONLINE S.R.L. din FOCSANI, județ VRANCEA | CUI >
  4. Я полагал, что это невозможно.
  5. Andrew forrest bitcoin trader
  6. Значит, это не Дэвид.
  7. BIT ONLINE SRL din Focsani Str. Cimpului 20, CUI
  8. В его ноздрях торчала английская булавка.

În timp au apărut specificații noi, care ne-au ajutat și pe noi să muncim mai eficient, iar transformările apar mereu, pentru a le oferi clienților o experiență de navigare și de cumpărături cât mai bună, iar pentru selleri instrumente și cadru de promovare și documentare foarte eficiente și structurate. Vindeți și pe plan internațional? Da, ne-am listat pe marketplace-urile eMAG Bulgaria și Ungaria îndeși în Ungaria puterea de cumpărare este mai mare.

Eu vând mult mai bine în Bulgaria, probabil deoarece suntem mai apropiați din punct de vedere cultural.

Date de inregistrare BIT ONLINE SRL

Am sesizat o creștere constantă a vânzărilor și pe aceste canale, dar cifrele nu sunt la fel de mari, iar costul de transport este semnificativ mai mare decât pe plan local. Gestionarea platformelor internaționale nu este un efort foarte mare în plus, așa că vom rămâne în continuare activi și în regiune.

Pe plan local problemele de transport au mai fost remediate prin introducerea rețelei easybox. Ne bucurăm de extinderea acestui serviciu, deoarece clienții au nevoie urgentă de produsele pe care le comercializăm noi, dacă se poate să le livrăm ieri.

Locuri de munca la Bit Online – jobssup

Mai mult, apreciem colaborarea pe care o avem cu Sameday, care livrează rapid și ne winklevoss bitcoin trust etf să ne menținem clienții mulțumiți.

Care este cifra de afaceri și cât reprezintă Maketplace?

bitonline bitonline

Pentru a atinge acest obiectiv, am investit în dezvoltarea gamei de produse, iar începând din am inclus în ofertă produse de îngrijire personală, în special pentru îngrijirea părului. Unul dintre brandurile cu care avem o colaborare foarte bună, și vânzări bune, este Revlon, iar acum suntem în proces de negociere cu un brand profesional din Statele Unite, care sigur va avea succes pe plan local.

De asemenea, nu ne vom opri nici din dezvoltarea zonei de produse de sănătate.

bitonline bitonline

Facem mereu research atât pe plan local, cât și internațional și, atunci când identificăm produse care pot avea potențial, le aducem, le testăm și le adaptăm pentru piața noastră. Care ar fi principalele recomandări, după peste cinci ani de experiență pe Marketplace, pentru cei care sunt acum la început de drum?

BIT ONLINE SRL - Conditii pentru garantie | Carrefour Romania | Carrefour Romania

Fiecare business e diferit și fiecare antreprenor poate să aibă viziunea lui. Recomandarea e că, dacă se listează pe o platformă online, să respecte regulile. Pe de altă parte, este responsabilitatea antreprenorului să găsească un produs de calitate OK, care să convingă clienții.