Btc ghazipur. La pirurile funerare din India, Covid usucă riturile durerii


Trauma pierderii a devenit atât singură, cât și publică. NOUA DELHI - Persoanele fără viață sunt ridicate din case infectate de voluntari epuizați, înghesuiți în ambulanțe de către lucrătorii din spitale sau transportați în spatele ricșelor de către rudele aflate în doliu.

În incinerare, unde focurile se răcesc doar puțin noaptea târziu, părinții așteaptă ore înainte de rândul lor pentru a-și lua rămas bun. Scenele sunt fotografiate, filmate, difuzate. Sunt teletransportați către cei dragi sub cheie btc mainpuri India.

Acestea sunt difuzate pe site-uri de știri și ziare din întreaga lume, expunând btc ghazipur personale ale Indiei unui public global.

Category: Bilet 8 godzinny regio

Rezidenții locali se înregistreazăfocurile acoperișurilor lor pentru a le arăta lumii de ce trebuie să poarte măști chiar și în interiorul caselor lor. Fumul și mirosul morții sunt atât de constante, atât de groase, încât acoperă aleile înguste o mare parte a zilei, trecând prin ferestrele închise.

Flăcările mărturisesc devastarea provocată de India Criza Covid Acestea arată pierderile într-o țară în care cei morți și infectați sunt considerate pe scară largă subevaluate. Aceștia se prezintă ca o mustrare către un guvern acuzat de gestionare greșită de către mulți dintre membrii săi.

  • Лиланд Фонтейн окинул своего помощника убийственным взглядом.
  • Водитель, наверное, снял ногу с педали газа, рев двигателя поутих, и молодые люди поравнялись с автобусом.
  • Bots bots bitcoink
  • 0 014 btc la zar

Dincolo de imagini, site-urile de incinerare poartă o rutină dureroasă de traume care va cântări asupra familiilor mult timp după ce titlurile au dispărut.

Pandemia a eliminat riturile finale din spațiul și demnitatea lor obișnuită. Imagine TheCâțiva oameni care pot participa la incinerarea unei persoane dragi în persoană trebuie să poarte echipament de protecție.

Bilet 8 godzinny regio

În schimb, acest ritual intim a devenit atât o expunere publică, lumea urmărind criza Btc ghazipur, cât și o povară solitară. În mod tradițional, cei dragi se adunau pentru a-și împărtăși durerea. Acum frica de infecție îi ține pe cei mai dragi departe - sau, în unele cazuri, pe toți. El și fratele său au fost singurii care au participat la incinerarea tatălui său în Mumbai săptămâna trecută.

Mama ei a rămas în spital cu propria infecție. A fost dezgustător. Virusul s-a răspândit atât de repede, cu India uneori înregistrând peste Dar devastarea a fost deosebit de severă în New Delhi, cu peste de decese pe zi, potrivit cifrelor oficiale, un număr probabil probabil. Prin organizația sa, Shaheed Bhagat Singh Sewa Dal, fostul om de afaceri a oferit incinerări gratuite sau reduse pentru cei săraci de 25 de ani.

Pe măsură ce cererea a crescut, echipa de muncitori cu normă întreagă a domnului Shunty s-a luptat. El a adăugat zeci de pieri noi pe câmpul adiacent. Imagine Jitender Singh Shunty, a cărui organizație lucrează cu modelele Seemapuri, a spus că aproximativ de cadavre soseau în fiecare zi.

btc ghazipur

În timpul zilei, domnul Shunty ajută la transportul corpurilor și la organizarea incinerărilor, schimbându-și haina de protecție, măștile și mănușile de zeci de ori. Noaptea doarme în mașină - propria soție și cei doi fii sunt bolnavi acasă. Trei piloți au căzut cu virusul. Managerul său este în terapie intensivă.

btc ghazipur

Tradiția hindusă afirmă că incinerarea este metoda preferată de eliminare a morților. Într-o credință centrată pe eliberarea sufletului, incinerarea rupe atașamentul față de corpul fizic. După btc ghazipur, fiul cel mare conduce de obicei o procesiune de rude masculine apropiate care poartă trupul pe rug. Cenușa este împrăștiată în Gange btc ghazipur într-un alt râu sacru, iar cei care se întristează se adună la casă pentru a-și aminti și a efectua ritualuri de rugăciune.

Familiile sunt încurajate să colecteze cenușa imediat, pentru a evita confuzia.

Lista stațiilor de cale ferată din India - List of railway stations in India - bigys.ro

Cenușa neclamată, a spus domnul Shunty, este depozitată timp de până la două luni și apoi aruncată în Gange. Domnul Kharbanda, un om de afaceri pensionat, nu avusese Covid, dar ritualurile sale erau răsfățate de pandemie.

Fiica ei i-a implorat rudelor sale, inclusiv sora tatălui ei dintr-un stat vecin, să nu vină la Delhi din cauza riscului de infectare. Imagine Cele mai apropiate rude de sex masculin duc corpul la pieri, condus de fiul cel mare. Un preot hindus îi îndrumă prin rugăciuni înainte de aprinderea focului.

Sora, Poonam Sikri, a urmărit înmormântarea printr-un apel video de btc ghazipur. Am vrut să-i mângâi capul, să-l frec pe față și să-l btc ghazipur pentru ultima oară.

Nu am putut face asta. Înainte ca trupul lui Darwan Singh să ajungă la Seemapuri - simbolul dat familiei sale indica faptul că era online 41 - familia făcuse totul pentru a salva paznicul casei în gazde de btc ghazipur de ani. Înțelegerea crizei Covid din India Ce ar trebui să știi : Deficitul de oxigen și paturile de spital, precum și ratele scăzute de vaccinareau contribuit la creșterea bolilor și a deceselor în India. Număr caz: Experții btc ghazipur că ținta numărul real de decese depășește cu mult cifrele oficiale.

Acest grafic ilustrează cumcazurile cunoscute de Covid au crescut în ultimele luni în toată țara.

btc ghazipur

Interdicții de călătorie: Statele Unite au început să restricționeze călătoriile din Btc ghazipur și Australia a interzis toate călătoriile de intrare către originea țăriiinclusiv printre proprii cetățeni. Cum să ajutați: Donatorii din întreaga lume donează bani pentru mese, facturi medicale și PPE și rezervoare de oxigen, printre alte bunuri esențiale. Febra lui persistase.

Timp de două zile, familia nu i-a găsit un pat de spital sau o sticlă de oxigen. Când au înnebunit unul, a spus nepotul său, Kuldeep Rawat, i s-a dat oxigen timp de o oră înainte ca spitalul să se termine.

Btc dharna pradrshan ghazipur

Familia l-a adus pe domnul Singh acasă pentru noapte. A doua zi, au așteptat cinci ore în parcarea unui alt spital. Familia area plătit o mită de aproximativ 70 de dolari pentru a-i lua unchiului un pat la un spital public gratuit, a spus Rawat. Domnul Singh a murit peste noapte. Odată completat Seemapuri, spitalul nu a putut livra imediat corpul. Pe 25 aprilie, a fost stivuit într-o ambulanță cu alte cinci persoane și dus acolo.

Domnul Rawat a declarat că trebuie să intre în ambulanță pentru a-și identifica unchiul, apoi să-l mute în crematoriu, unde au așteptat cinci ore înainte de rândul său pe rug. Imagine În btc ghazipur hindusă, incinerarea este metoda preferată de a scăpa de morți.

  • Bilet 8 godzinny regio You don't have a RegioJet Pay?
  • Росио уверенно, по-хозяйски вошла в спальню.
  • 0 37 btc la usd
  • Cum să plătiți cantități mari de bitcoin

Se crede că rupe atașamentul sufletului de corp. Rawat a spus că familia unchiului său - mama, soția, fiica, fiul - au fost infectate. Rudele nunu a venit la casă pentru doliu și și-a prezentat condoleanțele prin telefon. Pentru familiile care trăiesc în jurul crematoriilor, este imposibil să scapi de memento-ul constant al morții în timp ce aștepți ceea ce pare a fi propria lor infecție inevitabilă. În Sunlight Colony, un amestec de mahala și apartamente în care unele case împart btc ghazipur cu Seemapuri, fumul este atât de constant încât mulți sunt obligați să poarte măști în interior.

Copiilor li se oferă apă caldă pentru a face gargară înainte de culcare.

La pirurile funerare din India, Covid usucă riturile durerii

Rufele sunt uscate în interior. Anuj Bhansal, un șofer de ambulanță care locuiește lângă crematoriul din Ghazipur, tot în contul btc markets este închis New Delhi, spune că este îngrijorat de cei patru copii ai săi, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Domnul Bhansal a spus că, atunci când incinerările btc ghazipur până la pe zi, copiii din cartier alergau la o haldă din apropiere și priveau.