Btc mumbai. Zboruri ieftine din Mumbai (Bombay) spre Batticaloa


Poziția adoptată anterior de ministrul de finanțe indica o btc mumbai totală a monedelor digitale pe teritoriul Indiei Industria crypto din India prevede faptul că reglementările guvernamentale urmează să fie dezvăluite După multe speculații la adresa propunerii pe care guvernul indian a făcut-o la finalul lunii trecute — una care interzicea total crypto-activele pe teritoriul țării — guvernul a înlăturat în cele din urmă aceste confuzii: nu o va face.

bitcoin atm de afaceri otc btc trading

Reprezentanți ai industriei crypto din India le-au transmis site-urilor străine de știri, precum Decryptcă interacțiunile constructive cu statul, pe care le-au avut în ultimele zile, au dat roade. Ministrul de finanțe al Indiei, Nirmala Sitharaman, a declarat vineri pentru CNBC-TV18, un post indian dedicat bussiness-ului, că poziția guvernului față de crypto-monede va fi una calibrată și că vrea să se asigure că există o portiță disponibilă pentru tot felul de experimente dedicate spațiului crypto.

ce este volumul cripto bill gates pe bitcoin

Proiectul acesta de lege a instaurat nesiguranță în industria crypto din India. Excepțiile de care autoritatea guvernamentală vorbea în lucrare viza doar tehnologia blockchainîn timp ce crypto-monedele rămâneau pe dinafară.

bitcoin trading în ahmedabad bitcoin fatwa

În urma proiectului de lege emis, mai mulți lideri ai industriei și-au coordonat efortuile pentru a înlătura posibilitatea unei interziceri totale a activelor digitale și au cerut reglementări în locul acesteia.

Declarația ministrului de finanțe s-a aliniat cu dorințele celor din industria crypto. India nu mai interzice crypto-monedele?

Niscal Shetty, șeful executiv al WazirX, crypto-exchange cu sediul în Mumbai, a spus într-un mesaj pe twitter că industria crypto din India privește declarația ministrului ca pe cel mai clar semn al guvernului că btc mumbai vor interzice total crypto-monedele.

cum se creează un schimb de bitcoin btc la bit