Irs bitcoin, Deținătorii de Bitcoin și Bitcoin Cash Feriți-vă: IRS Skittish poartă un club


Deținătorii de Bitcoin și Bitcoin Cash Feriți-vă: IRS Skittish poartă un club … IRS continuă să cerceteze Coinbasesolicitând numele și înregistrările deținătorilor de cont care ar fi putut neglija să declare câștiguri de capital.

irs bitcoin

Dar în această nouă lume curajoasă a monedei digitale și a registrelor rezistente la manipulare, în care putem avea încredere, avem într-adevăr nevoie de IRS pentru a intra în stil Al Capone, care înconjoară Coinbase cu arme trase? Sau există o modalitate de a rezolva acest lucru în mod pașnic? Scenariul 1 Dacă scopul principal al comercianților de cripto este să nu plătească niciodată IRS un alt nichel, niciodată, atunci este Game Over.

irs bitcoin

Ne putem aștepta ca monedele de confidențialitate irs bitcoin Monero și Zcash să înflorească, deoarece Coinbase și Bitcoinerii săi, cu tranzacțiile lor transparente, rămân în praf, prinși în audituri. Scenariul nr.

irs bitcoin

Experimentarea irs bitcoin China este în curs. Între timp, IRS încearcă să-și dea seama cum să impoziteze Bitcoin Cash atunci când a fost acordat deținătorilor de Bitcoin în august, în urma unei furci. Supărarea lor: Bitcoin Cash este venituri, chiar dacă nu le-ați cerut niciodată sau le-ați încasat după ce le-ați obținut.

irs bitcoin

Pentru clienții Coinbase, complicațiile fiscale din devin mai lipicioase, deoarece Coinbase intenționează să renunțe la Bitcoin Cash gratuit titularilor de cont eligibili în ianuarie Nici IRS nu știe cum să facă față acestei situații.

Picăturile de aer monede Bitcoin Cash gratuite sunt sau nu evenimente impozabile?

Și pentru ce an, sau ? Dacă da, care este valoarea?

irs bitcoin

Mulți proprietari de bitcoin cred probabil că pot plăti impozitul pe baza valorii Bitcoin Cash atunci când îl vând, dar este posibil să nu fie cazul. Potrivit Elizabeth Crouse [expert legal în moneda digitală], ceea ce contează probabil în scopuri fiscale este atunci când o primesc.

Ca atare, formularul sugerează că persoanele care au achiziționat active crypto — prin orice mijloace — trebuie să răspundă la întrebare, indiferent de moneda de schimb folosită USD, EURO sau alte monede fiat. Punctul 5 din chestionarul actualizat de IRS întreabă dacă irs bitcoin care a cumpărat crypto-monede cu bani fiat — fără să aibe alte tranzacții — trebuie să raporteze acest lucru. Răspunsul IRS: Nu. Dacă singurele tranzacții care implică monede virtuale în anul au fost achiziții de monedă virtuală cu monedă națională — atunci nu vi se cere să declarați acest lucru IRS a căutat să ofere mai multă claritate Noua secțiune FAQ întrebări des adresate sugerează că investitorii crypto nu trebuie să raporteze tranzacțiile, cu condiția să achiziționeze active bitcoin bx exclusiv cu dolari americani și să nu fi efectuat tranzacții din-crypto-în-crypto, sau să vândă monedele digitale înapoi în fiat.

Irs bitcoin atare, momentul relevant poate fi ziua în care Bitcoin Cash a fost creat în august. Cea mai bună practică: rămâneți informat și fiți pregătiți până la sfârșitul anului, în cazul în care IRS va emite o versiune revizuită a neclarității lor.

Linia de fund Oamenii care au profitat de investițiile irs bitcoin în criptomonedă vor avea o nouă provocare pentru a naviga în curând: IRS și taxele. În timp ce autorităților monetare din lumea reală li se pare greu să reglementeze criptomonedele, acest lucru nu împiedică autoritățile fiscale să controleze și să încerce să impoziteze persoanele care au obținut mari câștiguri din tranzacționarea, investițiile și tranzacțiile cu criptocoină. Oricât de anonimă ar fi piața criptomonedelor, dacă ați obținut profituri din marile creșteri ale evaluărilor lor, atunci unchiul Sam vă poate bate în curând la ușă pentru a colecta o parte semnificativă din profiturile dvs. IRS dorește să vă impoziteze câștigurile Bitcoin Unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din lume, Coinbase, a fost comandat de IRS la sfârșitul anului să predea date referitoare la tranzacții la peste

Liniile directoare fiscale cripto din Investitorii ar trebui să facă diligența lor înainte de a efectua investiții cu risc ridicat în Bitcoin, criptomonede sau active digitale.

Vă rugăm să rețineți că transferurile și tranzacțiile dvs.

irs bitcoin

Daily Hodl nu recomandă cumpărarea sau vânzarea nici unei criptomonede sau a unor active digitale și nici Daily Hodl nu este un consilier de investiții. Vă rugăm să rețineți că The Daily Hodl participă la marketingul afiliat.

Crypto și blockchain O vizualizare a simbolului Bitcoin.

The Author has not filled his profile.