Kanye bitcoin


Fenomenul este intitulat crypto scam și face referire la o soluție de fraudare online prin care cineva te păcălești să faci un virament de monede virtuale.

crypto market australia

De cele mai multe ori, hackerii kanye bitcoin pentru bitcoin, iar asta s-a întâmplat și acum, prin intermediul unora dintre cele mai populare conturi de Twitter din mediul online.

You may be unable kanye bitcoin Tweet or reset your password while we review and address this incident.

mașina bitcoin

Între timp, tweet-urile au fost șterse, dar unele dintre ele le poți vedea mai jos. Practic, părea că oameni cu foarte mulți bani s-au decis să-ți dea ție bani, cu condiția să le faci un virament în bitcoin într-un cont.

În realitatea, totul este o mare păcăleală, iar banii ajungeau la hackeri.

tradingview bitcoin cash

Sursa atacului nu este foarte clară, dar hackerii au fost foarte eficienți. După o perioadă destul de lungă, cei de la Twitter au anunțat că sunt conștienți de problemă și iau toate măsurile pentru a o remedia.

bitcoin trade pe zi

În același set de tweet-uri, oficialii platformei au avertizat că, în cazul în care ești afectat de incident, s-ar putea să nu-ți poți schimba parola la cont, până când se încheie analizarea situației și nici nu vei mai putea face postări noi. Gravitatea acestui crypto scam s-ar putea să fie semnificativ mai mare decât pare la prima vedere, dar vom afla abia în zilele următoare mai multe detalii.

2 usd la btc