Secretul bitcoin


secretul bitcoin

Vezi mai multe articole din categoria economic Cotton a decedat în decembrieîn urma unor complicaţii provocate de boala Crohn. Acesta se afla în luna de miere, în Jaipur, India, cu soţia Jennifer Robertson.

secretul bitcoin

La scurt timp după survenirea morţii, aproximativ Cotton era singura persoană care putea acorda permisiunile necesare, iar soţia, care e în prezent în posesia laptopului acestuia, nu are acces la parolele respective.

S-au făcut de asemenea speculaţii cum că Gerald Cotton ar fi de fapt în viaţă, iar banii dispăruţi ar fi ajuns în conturile acestuia. Secretul bitcoin bărbatului este esenţial pentru elucidarea acestui mister, cu atât mai mult cu cât analize recente au descoperit că existau mai multe nereguli în modul de funcţionare al companiei, care probabil alimentau stilul de viaţă luxos al celor doi soţi.

secretul bitcoin

Autorităţile canadiene, precum şi FBI-ul, contribuie la investigarea companiei. Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

secretul bitcoin

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!