Slush btc.


Compania nu a recunoscut niciodată acest lucru. Dezbaterea a fost uitată iar o companie numită Little Dragon Technology a pus-o la dispoziție pentru orice companie sub forma unei licențe.

clam btc tradingview

Greg Maxwell a fost slush btc care a pornit discuțiile fierbiți și a spus că minerii folosesc pe ascuns tehnologia pentru a-și depăi competiția și că fac profituri ușoare de peste de milioane de dolari pe an, chiar mai mult. După revelația lui Maxwell, cei mai mulți au dat vina pe Bitmain Technologies și pe fondatorul Jiha Wu, deși compania a negat vehement acuzațiile la vremea respectivă.

Bitmain are patent pentru tehnologia ASIC Boost în China, dar nu s-a dovedit niciodată că s-ar folosi de funcționalitate pe ascuns.

bitcoin de pe piață

La momentul respectiv, lui Palatinus nu i-a plăcut deloc răspunsul oficial al celor de la Bitmain. După îndelungi controverse, tehnologia este acum acceptabilă datorită legii patentelor Între timp, compania Little Dragon Technology a lansat public un patent către orice companie care se supune structurii BDPL a protejării patentelor. Ryan X Charles, creatorul platformei sociale Yours a spus că după părerea sa controversa a fost exagerată.

cel mai bun serviciu de escrow bitcoin

Chiar și așa, nu există dispozitive de minare care să susțină protocolul ASIC Boost decât dacă acuzațiile de folosire pe ascuns sunt reale. Se pare că firma vrea ca folosind ASIC Boost să își crească cota de hashrate pe piață în rândul celorlalte pool-uri de minare și să slush btc mai eficienți. Distribuie aceasta postare.

bitcoin plan de afaceri