Tradeville fp. La ce pret evalueaza analistii Tradeville actiunea FP


tradeville fp

Oferta publica tradeville fp va derula intre 3 noiembrie si 2 decembrie si face parte din cel de-al patrulea program de achizitie de titluri proprii, inceput la 1 octombrie.

Programul poate fi derulat pana in noiembrie si vizeaza achizitia a maxim Cresterea vizibilitatii pentru FP si pentru restul societatilor detinute de Fond ar putea sa genereze un efect pozitiv indirect si pentru BVB, chiar daca initial o parte din rulajele zilnice ar migra catre o alta bursa", spune analistul Tradeville fp.

Pentru listarea la Londra este necesara modificarea reglementarilor de catre Autoritatea pentru Supraveghere Financiara, insa este de asteptat ca in urmatoarele luni Fondul Proprietatea sa aiba toate avizele.

tradeville fp

Fondul Proprietatea revine pe profit după reevaluarea acțiunilor Compania are deja documentatia pregatita, iar termenul efectiv de listare ar fi de aproximativ o saptamana de la depunerea documentelor la Bursa din Londra. Cele doua evenimente ar putea oferi o imagine mai buna asupra activelor nete si ar genera o parte din lichidatile necesare pentru urmatoarele programe de rascumparari.

tradeville fp

Fondul Proprietatea a inregistrat in primele noua luni un profit de ,5 milioane de lei ,3 milioane de euro.