Woocommerce bitcoin


Find out more about us at Triple-A. Or: Upload triplea-cryptocurrency-payment-gateway-for-woocommerce.

Clipoci liniuță Mineritul și efectuarea de achiziții woocommerce bitcoin în Bitcoin sunt două metode utilizate pe scară largă de investitori pentru a-și dezvolta stocul de Bitcoin. Cu toate acestea, luarea plăților online în Bitcoin devine din ce în ce mai frecventă.

 1. Несмотря на непрекращающееся жжение и тошноту, он пришел в хорошее расположение духа.
 2. Получить ключ было необходимо, но Стратмор отлично понимал, что посылать глухого киллера в севильский морг было бы настоящим самоубийством.
 3. SDK si Exemple - NETOPIA mobilPay
 4. Bitcoin pool software
 5. Стратмор подошел ближе.
 6. Care este scopul bitcoin

Așadar, dacă rulați un magazin de comerț electronic sau acceptați plăți online pentru servicii sau alte motive, atunci oferirea de opțiuni de plată Bitcoin și alte criptocurrency este o idee bună. Care sunt avantajele acceptării plăților Bitcoin?

Există numeroase avantaje pentru a lua plăți Bitcoin pe site-ul dvs. Să aruncăm o privire la câteva dintre ele … Bitcoin poate fi acceptat de la oricine, oriunde în întreaga lume. Prin urmare, woocommerce bitcoin excludeți cei care nu au carduri de credit sau un cont PayPal de la efectuarea unei achiziții pe site-ul dvs.

ce este capitalizarea pieței bitcoin

Bitcoin vine cu o haină de anonimat, deoarece cei care efectuează o plată nu trebuie să participe la nicio informație personală. Acest lucru va atrage mulți cumpărători care nu sunt siguri cu privire la distribuirea online a datelor sensibile.

Bitcoin este o monedă digitală peer-to-peer, astfel încât un serviciu bancar terț nu este necesar pentru a finaliza o tranzacție.

Aceasta menține taxele de tranzacție Bitcoin scăzute. Deci, acum știm un pic despre Bitcoin și de ce ar trebui să luați în considerare acceptarea acestuia pe site-ul dvs.

Opțiunea 2: utilizarea widgetului JavaScript

Haideți să vedem ce aveți nevoie pentru a începe … Ce trebuie să începeți Înainte de a putea accepta plăți Bitcoin woocommerce bitcoin WordPress, va trebui să … Creați un portofel Bitcoin Înscrieți-vă cu un serviciu de procesare a plăților digitale Instalați un plugin WordPress Cryptocurrency Să aruncăm o privire detaliată la fiecare dintre acestea … 1.

Creați un portofel Bitcoin A Portofel Bitcoin este locul în care îți poți stoca Bitcoins în siguranță, odată cu cască. Portofelele pot fi stocate pe desktop, pe hardware, pe mobil sau pe web. Și pentru fiecare platformă există numeroase opțiuni de portofel, așa că faceți cercetarea dvs.

btc markets faq

Merită să aveți în vedere faptul că unele servicii ale procesorului de plăți digitale oferă de fapt un serviciu de portofel online Bitpay și CoinBase. În timp ce alte gateway-uri de plată depun pur și simplu fonduri Bitcoin ca monedă echivalentă în banca dvs.

 • WordPress Romania : Salut, exista posibilitatea platii cu Bitcoin in Woocommerce
 • Bitcoin Payment Gateway for WooCommerce – Modul WordPress | bigys.ro În Română
 • Validare e-mail WooCommerce - DeBounce
 • Most importantly, of course, you can install it by simply clicking Install Now.
 • Слова приятеля его очень удивили.
 • Monster btc net
 • Но это было не совсем .

Mollieceea ce duce la faptul că nu aveți nevoie deloc de un portofel Bitcoin. Înscrieți-vă cu un serviciu de procesare a plăților digitale Un serviciu de procesare a plăților digitale vă va permite să efectuați plăți Bitcoin pe site-ul dvs.

Deși nu este crucial, este cel mai simplu mod de a accepta Bitcoin și alte versiuni.

Opțiunea 1: Utilizarea pluginului WordPress

După ce ați acceptat o plată Bitcoin pe site-ul dvs. De asemenea, oferă opțiunea de a transfera Bitcoin în moneda locală și de a-l depune în contul dvs. Iată doar câteva servicii de procesare a plăților digitale pe care le puteți înscrie cu … Bitpay Bitpay oferă un portofel popular Bitcoin și un serviciu de procesare a plăților.

Bitpay poate trimite fonduri către woocommerce bitcoin din peste 38 de țări și în numeroase valute.

Account Options

De asemenea, este integrat cu peste 40 de platforme și soluții de comerț electronic, care oferă suport, WooCommerce, Forme Gravity, Shopify și multe altele. Această platformă digitală și serviciul de portofel online se pot ocupa de plățile de pe site-ul dvs.

WordPress în Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Aceste criptomonede pot fi apoi trimise în portofelul altcoin.

btc piețele de aviz

Sau schimbat de CoinBase în moneda locală și trimis în contul dvs. CoinGate CoinGate este un serviciu de procesare a plăților digitale care acceptă peste 45 de criptomonede.

Un plugin Coingate WooCommerce vă va permite să integrați rapid magazinul dvs. Odată configurat, CoinGate funcționează într-un stil similar celor două procesoare de plată anterioare menționate, transferând fonduri de pe site-ul dvs.

cum profitați cu bitcoin

Deși CoinGate nu oferă propriul serviciu de portofel online, recomandă utilizarea Portofel digital Bitcoin lucrări de tranzacționare. Instalați un plugin WordPress După ce ați ales un portofel digital și v-ați înscris woocommerce bitcoin un serviciu de procesare a plăților, este timpul să adăugați woocommerce bitcoin de plată Bitcoin pe site-ul dvs.

Există o serie de plugin-uri disponibile care oferă această funcție. Să aruncăm o privire la câteva dintre cele mai bune … Blockonomics Blockonomica vă permite să acceptați plăți Bitcoin, precum și Ethereum și Litecoin. Dar aceasta nu este chiar cea mai bună parte — Blockonomics trimite plăți în portofel, mai degrabă decât o poartă de plată.

CoinPayments has you covered with our crypto payment gateway that supports over coins! You can start accepting crypto payments online within minutes, using any of our pre-built plugins and integrations for all the major ecommerce platforms. Have a brick and mortar store and want to accept crypto payments?

Așa că vă obțineți banii mai repede, mai sigur și veți economisi chiar și la taxe la retragere. Cu acest plugin puteți accepta plăți prin Bitcoin direct, fără taxe și fără un cont personalizat. Clienții trebuie doar să scaneze codul QR pentru a plăti.

Apoi, instalați pluginul Bitpay pe site-ul dvs.

Capturi ecran

Odată finalizat magazinul online va putea lua plăți în Bitcoin. Pentru asistență cu privire la conectarea WP eCommerce sau magazinul Shopify sau la alte pluginuri open source sau soluții integrate, consultați Documentația Bitpay. Coingate pentru WooCommerce CoinGate ar putea fi o potrivire mai bună decât Bitpay pentru site-ul dvs.

Dacă aveți de gând să validați e-mailurile WooCommerce, aveți două opțiuni: Opțiunea 1: Utilizarea pluginului WordPress Protejați-vă reputația expeditorului cu verificarea e-mailului instantaneu Pluginul DeBounce WordPress vă ajută să creați o listă de încredere, fără spam și e-mailuri nevalide. Preveniți greșelile de introducere a e-mailului pentru a crește ratele de deschidere, pentru a economisi bugetul de marketing și pentru a vă proteja reputația expeditorului. Este timpul să vă preluați lista! Acest plugin woocommerce bitcoin perfect în formularele de înregistrare WP și se integrează cu majoritatea constructorilor de formulare. Instrucțiuni de configurare Opțiunea 2: utilizarea widgetului JavaScript JS Widget se poate integra cu ușurință în formularele dvs.

WooCommerce, deoarece vă permite să primiți plata pentru produse în numeroase criptomonede. Apoi urmați Instrucțiuni CoinGate pentru a conecta cele două soluții. Acesta este un proces rapid și ușor și, odată finalizat, veți putea accepta Bitcoin și alte plăți altcoin pe site-ul dvs.

Implementarea solutiilor de plata mobilPay in site-ul tau

Descărcări digitale ușoare — Gateway pentru plăți Coinbase Easy Digital Downloads este un popular plugin gratuit woocommerce bitcoin cei care vând produse digitale pe site-ul lor WordPress.

Poarta de plată Coinbase este oferit ca supliment suplimentar pentru site-urile web care utilizează descărcări digitale ușoare. Vă permite să acceptați plăți Bitcoin pe site-ul dvs.