Plaza btc. Indicații rutiere către Plaza BTC, Lorong Burung Keleto, Kota Kinabalu - Waze


Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

plaza btc

Company profile book˝ issued at the 65th anniversary of the BTC d. Some of the augmented content users can explore and enjoy: - Welcome and plaza btc video of President of the management board, BTC d.

BTC d.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

Innovation, collaboration and social responsibility are the criteria that BTC d. Under the unique »smart city concept« and top of mind national brand name BTC City, BTC Company operates one of the largest shopping, business, leisure, and innovation centres in SE Europe, located in Ljubljana, the capital of Slovenia.

plaza btc

The international centre is becoming an increasingly attractive place to relax and have fun, an increasingly indispensable and irreplaceable part of daily life.

As the area with the most consumer visits in Slovenia and one of the most important commercial areas in the region, BTC City Ljubljana is the ideal place for commercial partners and anybody else looking for new business opportunities or place to test their business ideas.

BTC SOUTHWEST PLAZA

Cartea de profil a societății emisă la cea de-a a aniversare a BTC d. Unele dintre utilizatorii de conținut augmentați pot explora și bucura: - Bine ați venit și introduceți videoclipul președintelui consiliului de administrație, BTC d.

plaza btc

Inovația, colaborarea și responsabilitatea socială sunt criteriile pe care BTC d. Centrul internațional devine un loc din ce în ce mai atractiv pentru relaxare și distracție, o parte din ce în ce mai indispensabilă și de neînlocuit a vieții de zi cu zi.

plaza btc

Ca zona cu cele mai multe vizite de consum din Slovenia și unul dintre cele mai importante zone comerciale și din regiune, BTC orașului Ljubljana este locul ideal pentru partenerii comerciali și oricine altcineva care caută noi oportunități de afaceri sau loc pentru a testa plaza btc lor de afaceri. Ei bine, pe cale de a deveni un jucător de lider și domeniul soluțiilor inteligente, compania BTC Stabilit, de asemenea, conceptul de BTC ca Bitcoin City - primul de acest gen și plaza btc pentru a oferi vizitatorilor săi, consumatori și parteneri de afaceri cu un ecosistemul va dezvolta și integra tehnologii avansate bazate pe state-of-the-art abordări blockchain, AI, VR, AR, MR și lumea cryptocurrencies.

plaza btc

Afișați mai mult.